Ø Επιδιώκουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ στον Κλάδο μας απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Ø Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν στη διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και την εξόντωση του Εκπαιδευτικού.

Ø Αποζητούμε την απαλλαγή του κλάδου από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι δέσμιες κομματικών συμφερόντων προκειμένου να αλλάξει πλεύση το συνδικαλιστικό κίνημα, να πράττει και να φέρεται αδέσμευτα και αγωνιστικά ενάντια στις μεθοδεύσεις των κυβερνητικών επιλογών.


Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Συνεχής συλλογή υπογραφών


Στην Ολομέλεια των προέδρων της Δ.Ο.Ε. (6/10) και στη βάση της άποψης-πρότασης ότι ένα κείμενο υπογραφών όλων των ανώτερων συνδικαλιστικών στελεχών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μπορεί να λειτουργήσει προωθητικά για την αντίσταση-ανυπακοή στην πολιτική της αξιολόγησης, μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και 40 πρόεδροι (ή εκπρόσωποι) Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. συνυπέγραψαν το παρακάτω κείμενο, καλώντας ταυτόχρονα όλα τα μέλη των Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και των τοπικών Συλλόγων, τους αιρετούς στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (νυν και υποψήφιους) και όλους τους εκπαιδευτικούς της Π.Ε. να το υπογράψουν.

Συλλογή υπογραφών στα:
και στα e-mail των τοπικών συλλόγων.
«Δεν Αξιολογώ – Δεν αξιολογούμαι»
ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ
Οι εκπαιδευτικοί που υπογράφουμε παρακάτω, δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στην Απεργία-Αποχή που έχουν κηρύξει Α.Δ.Ε.Δ.Υ.–Δ.Ο.Ε. από όλες τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης (Π.Δ. 152/13) των εκπαιδευτικών αλλά και αυτοαξιολόγησης-αξιολόγησης της σχολικής μονάδας καικάθε διαδικασία αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου η οποία πραγματοποιείται σε υλοποίηση του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (Ν. 4024/11, Ν. 3848/10, Ν. 4142/13, Ν. 3679/10).
Δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να δεχτούμε:
·                    Την αυτοαξιολόγηση της Σχολικής Μονάδας

·                    Να αξιολογηθούμε ή να αξιολογήσουμε

Μέχρι σήμερα έχουν υπογράψει 520 συνάδελφοι, μέλη του Δ.Σ. της ΔΟΕ, συνδικαλιστικά στελέχη και μέλη συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου