Ø Επιδιώκουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ στον Κλάδο μας απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Ø Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν στη διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και την εξόντωση του Εκπαιδευτικού.

Ø Αποζητούμε την απαλλαγή του κλάδου από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι δέσμιες κομματικών συμφερόντων προκειμένου να αλλάξει πλεύση το συνδικαλιστικό κίνημα, να πράττει και να φέρεται αδέσμευτα και αγωνιστικά ενάντια στις μεθοδεύσεις των κυβερνητικών επιλογών.


Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Σχετικά με την Ανακοίνωση- Καταγγελία για παρέμβαση στελέχους της Διοίκησης του Υ.ΠΑΙ.Θ. στις εκλογές του ΚΥΣΠΕ και την απάντηση του Διευθυντή Σπουδών


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΚ-ΚΙΝΗΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.


Σχετικά με την Ανακοίνωση- Καταγγελία μας
για παρέμβαση στελέχους της Διοίκησης του Υ.ΠΑΙ.Θ. στις εκλογές του ΚΥΣΠΕ
και την απάντηση του Διευθυντή Σπουδών


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Μετά τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης - καταγγελίας της κίνησής μας (γιαmail που κυκλοφορεί στα σχολεία της Ελλάδας με το όνομα του Διευθυντή Σπουδών του Υ.ΠΑΙ.Θ. και με υλικό συγκεκριμένης παράταξης και υποψηφίων για τις εκλογές του ΚΥΣΠΕ), μας κοινοποιήθηκε η απάντηση του κ. Παπαχρήστου, όπου διαψεύδει ότι η συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση είναι δική του και ισχυρίζεται ότι δεν έστειλε ο ίδιος αυτά τα mail.

Να διευκρινίσουμε, αρχικά, ότι κανένας δεν αμφισβητείούτε ο ίδιοςπως ταmail αυτά έχουν σταλεί στα σχολεία επομένως οφείλαμε να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός ψάχνοντας την αλήθεια σε αυτή την υπόθεση. Για το λόγο αυτό:

α) σας κοινοποιούμε (για λόγους συνδικαλιστικής ηθικής και δεοντολογίας) την απάντηση του κ. Παπαχρήστου και
β) ως Ανεξάρτητη Ενωτική Εκ-κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. καλούμε το Διευθυντή Σπουδών να προσφύγει άμεσα στον εισαγγελέα ζητώντας και τη συνδρομή της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για να διαπιστωθεί ποιος βρίσκεται πίσω από τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί πρωτοτυπία στα συνδικαλιστικά χρονικά και πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η αποκάλυψη της αλήθειας, αφού αυτή και μόνο αυτή διαλύει σκιές... Η βάση του Κλάδου πρέπει να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει και ποιες υπόγειες διαδρομές υπάρχουν στις συνδικαλιστικές παρατάξεις. Το διακύβευμα δεν είναι άλλο από την αλήθεια και τις αρχές και αξίες που υπηρετούμε και ως χώρος αλλά και ως εκπαιδευτικοί. Για άλλη μια φορά δηλώνουμε ότι η Κίνησή μας θα συνεχίσει,αταλάντευτα,  να υπερασπίζεται αυτές τις αρχές και αξίες!

Παπαχρήστος Κώστας, Σχ. Σύμβουλος                                            Μαρούσι, 30-10-14
Δ/ντής Σπουδών Π.Ε. του Υ.ΠΑΙ.Θ.
Τηλ.: 210 3443605 – 6946459606
              kpapachris@sch.gr
                                                                                                ΠΡΟΣ:
·        Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

ΚΟΙΝ.:
·        Ανεξάρτητη Ενωτική Εκ-Κίνηση
Εκπαιδευτικών  Π.Ε.


ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση – Επιστολή- Απάντηση με αφορμή την ΄΄Ανακοίνωση – Καταγγελία΄΄ της Ανεξάρτητης Ενωτικής Εκ-Κίνησης Εκπαιδευτικών Π.Ε. για τις εκλογές του ΚΥΣΠΕ

Αγαπητοί Συνάδελφοι του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
Αγαπητοί Συνάδελφοι της Αν. Εν. Εκ-Κίνησης Εκπ/κών Π.Ε.

Με αφορμή την Ανακοίνωση – Καταγγελία  της Παράταξης  «Ανεξάρτητη Ενωτική Εκ- Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε.», η οποία με εμπλέκει στον προεκλογικό αγώνα για τις εκλογές των Αιρετών στο ΚΥΣΠΕ, θέλω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο να δηλώσω ότι καμία σχέση δεν έχω με την αποστολή προεκλογικού υλικού συγκεκριμένης παράταξης σε σχολικές μονάδες της Επικράτειας.
Ουδέποτε από τα προσωπικά μου Mail (papachristos.kostas@yahoo.gr -  kpapachris@sch.gr), τα οποία είναι γνωστά, έχει διακινηθεί υλικό, όπως αναφέρεται στην Ανακοίνωση - Καταγγελία της Ανεξάρτητης Ενωτικής Εκ-Κίνησης Εκπαιδευτικών Π.Ε.
Θα μπορούσαν οι Συνάδελφοι της παράταξης αυτής πριν προβούν σε μια τέτοια πράξη, τουλάχιστον να με ρωτήσουν ή να με ενημερώσουν, πράγμα το οποίο δε συνέβη και λυπάμαι ειλικρινά γι αυτό.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση, που αναφέρεται, διακίνησης του προεκλογικού υλικού, μου είναι εντελώς άγνωστη και προφανώς κατασκευασμένη. Η ενέργεια αυτή έχει προφανή στόχο να πλήξει εμένα προσωπικά και τη διαδρομή μου στο Συνδικαλιστικό Κίνημα και τους Κοινωνικούς αγώνες.
Ειλικρινά λυπάμαι για τη χρησιμοποίηση της κατασκευασμένης αυτής ενέργειας στον προεκλογικό αγώνα και τις επιδιώξεις που έχει.
Ζητώ από το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. να κοινοποιήσει την απάντησή μου αυτή στις σχολικές μονάδες της χώρας.
Καλώ, επίσης, τα μέλη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Εκ-Κίνησης Εκπαιδευτικών Π.Ε., να αποστείλουν την απάντησή μου σε όλους τους αποδέκτες της Ανακοίνωσης- Καταγγελίας.
Ελπίζω να πράξουν αυτό που η συνδικαλιστική δεοντολογία και ηθική προστάζει.


Κώστας Παπαχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου