Ø Επιδιώκουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ στον Κλάδο μας απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Ø Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν στη διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και την εξόντωση του Εκπαιδευτικού.

Ø Αποζητούμε την απαλλαγή του κλάδου από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι δέσμιες κομματικών συμφερόντων προκειμένου να αλλάξει πλεύση το συνδικαλιστικό κίνημα, να πράττει και να φέρεται αδέσμευτα και αγωνιστικά ενάντια στις μεθοδεύσεις των κυβερνητικών επιλογών.


Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Στον δρόμο που χάραξαν οι νηπιαγωγοί μας... Μπράβο τους!

Αντιγραφή από το Blog του Συλλόγου.



Δελτίο Τύπου για τη Συμμετοχή Διευθυντών στην Απεργία Αποχή

 Σήμερα 9/12/2014 τέσσερις Συνάδελφοι Διευθυντές και ένας Προϊστάμενος ολιγιθεσίου ( Δαφόπουλος Ηλίας, Δέλλας Γιάννης, Ευαγγελίδης Γιώργος, Παπαδόπουλος Αντώνης, Τζαβέλλα Κούλα) για δεύτερη φορά επαναδιατύπωσαν στον Διευθυντή Εκπαίδευσης την απόφασή τους να συμμετέχουν στην απεργία αποχή που έχει κηρύξει η ΔΟΕ καθώς και τις ενστάσεις τους στην αξιολόγηση που διαλύει την παιδαγωγική και εργασιακή ειρήνη στα σχολεία. Από τη στιγμή που δεν έχει αλλάξει κάτι στο θέμα της αξιολόγησης, δεν υπήρχε λόγος επανάκλησής τους . Η απόφαση συμμετοχής τους στην απεργία αποχή είναι συνειδητή και σταθερή η αγωνιστική τους στάση !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου