Ø Επιδιώκουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ στον Κλάδο μας απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Ø Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν στη διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και την εξόντωση του Εκπαιδευτικού.

Ø Αποζητούμε την απαλλαγή του κλάδου από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι δέσμιες κομματικών συμφερόντων προκειμένου να αλλάξει πλεύση το συνδικαλιστικό κίνημα, να πράττει και να φέρεται αδέσμευτα και αγωνιστικά ενάντια στις μεθοδεύσεις των κυβερνητικών επιλογών.


Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Συνεδρίαση Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καστοριάς (9/2017), 1ο ως Σ.Ε.


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
σας ενημερώνουμε πως τη Δευτέρα 12/6/2017 και ώρα 11.30π.μ., θα συνεδριάσει για πρώτη φορά το Διευρυμένο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΠΕ) Καστοριάς, ως Συμβούλιο Επιλογής, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Έλεγχος προϋποθέσεων συμμετοχής στη διαδικασία πλήρωσης θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων ΠΥΣΠΕ Καστοριάς - Έλεγχος μοριοδοτούμενων κριτηρίων - Κατάρτιση προσωρινού ενιαίου αξιολογικού πίνακα των αντικειμενικών μορίων κατά φθίνουσα σειρά των υποψήφιων Διευθυντών για την πλήρωση θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.
2. Κάθε άλλο θέμα που θα προταθεί.
Να σημειωθεί πως στην πρώτη συνεδρίαση θα πρέπει να παραβρεθούν όλα τα μέλη του Διευρυμένου Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου (τακτικά και αναπληρωματικά), προκειμένου να δηλώσουν με υπεύθυνη δήλωση το κώλυμα συμμετοχής που τυχόν έχουν, όσοι το έχουν, κατά τη διαδικασία πλήρωσης θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων του ΠΥΣΠΕ Καστοριάς.


                                                          Οι αιρετοί της Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπαιδευτικών Π.Ε.

                                                               Μπέλλος Σταύρος                 Καρανικόλας Θωμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου