Ø Επιδιώκουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ στον Κλάδο μας απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Ø Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν στη διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και την εξόντωση του Εκπαιδευτικού.

Ø Αποζητούμε την απαλλαγή του κλάδου από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι δέσμιες κομματικών συμφερόντων προκειμένου να αλλάξει πλεύση το συνδικαλιστικό κίνημα, να πράττει και να φέρεται αδέσμευτα και αγωνιστικά ενάντια στις μεθοδεύσεις των κυβερνητικών επιλογών.


Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση Προγράμματος Συνεντεύξεων Υποψήφιων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Καστοριάς


Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των συνεντεύξεων των εκπαιδευτικών που κατέθεσαν αίτηση για την επιλογή υποψήφιων Διευθυντών, όλων των τύπων σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.
Εάν υπάρχει κάποιος υποψήφιος με σοβαρό λόγο κωλύματος μπορεί να αιτηθεί αλλαγή ημερομηνίας προς το συμβούλιο, το οποίο εξετάζει την αναγκαιότητα, βάσει της τεκμηρίωσης του αιτήματος του υποψηφίου και σε εξαιρετική περίπτωση, δύναται να ορίσει νέα ημερομηνία προσέλευσης.
Δείτε περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο:http://dipe.kas.sch.gr/index.php/ekpaideftikoi/1379-anakoinosi-programmatos-synenteykseon-ypopsifion-diefthynton-sxolikon-monadon-tis-d-nsis-a-thmias-ekp-sis-kastorias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου