Ø Επιδιώκουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ στον Κλάδο μας απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Ø Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν στη διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και την εξόντωση του Εκπαιδευτικού.

Ø Αποζητούμε την απαλλαγή του κλάδου από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι δέσμιες κομματικών συμφερόντων προκειμένου να αλλάξει πλεύση το συνδικαλιστικό κίνημα, να πράττει και να φέρεται αδέσμευτα και αγωνιστικά ενάντια στις μεθοδεύσεις των κυβερνητικών επιλογών.


Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Υποβολή αιτήσεων προσωρινής τοποθέτησης, συμπλήρωσης ωραρίου και απόσπασης εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Π.Ε. Kαστοριάς


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
η Διεύθυνση Π.Ε. Καστοριάς εξέδωσε εγκύκλιο, με την οποία καλεί:
  1. Τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ05 Γαλλικής Γλώσσας, ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ07 Γερμανικής Γλώσσας, ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής, ΠΕ19-20 Πληροφορικής που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ.
  2. Τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ70 Δασκάλων, ΠΕ6- Νηπιαγωγών, ΠΕ07 Γερμανικής Γλώσσας, ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής που αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΠΕ.
  3. Τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ16 που είναι τοποθετημένοι σε οργανική θέση και οφείλουν να συμπληρώσουν το υποχρεωτικό τους ωράριο.
  4. Τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση απόσπασης εντός του ΠΥΣΠΕ Καστοριάς. 
να υποβάλλουν δήλωση προσωρινής τοποθέτησης, είτε δήλωση συμπλήρωσης ωραρίου, είτε αίτηση απόσπασης, μέχρι την Παρασκευή 11/8/2017 στις 14:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου